Arrangementer 2023

Dette året kommer vi til å tilby noen arrangementer som presenterer området og opplevelsene som tilbys. Vi tilbyr vandringer, klatredag, gårdsbesøk og diverse kurs. Listen nedenfor fylles opp etter hvert.

Lørdag 03. Juni Kl: 08.30

Fotovandring/ kurs

Sted: Trillemarka Rollagsfjell, oppmøtested kommer...

Bli med på fotovandring i Trillemarka/Rollagsfjell hvor vi kombinerer tur i et flott område med fototips for deg som har lyst til å ta litt bedre bilder  på tur. I forkant får du tilgang til digitalt forkurs som gir tips om enkle ting du kan tenke på og jobbe med når du er med på turen.

Du trenger bare en smartphone med godt kamera. Har du et «ordentlig» kamera - så ta det for all del med. Vi er ute 4-5 timer med innlagt lunsj.

Priser:
Voksen:
750.-
Lunsj er inkludert i prisen.
Kjøp billetter her
Lørdag 15. Juli Kl: 09.00

Guidet langtur i området Øgnesprang/Flåvatn

Bli med kjentmannen Gunnar Båsen på tur i et variert og naturskjønt område nord i Trillemarka-Rollagsfjell. Turen starter i Eggedal, ved Utvollan. Derfra går turen til Stornatten, Båssetra, Øgnesprang, Nybufjellet og Flåvatn.

‍Vuker hele dagen på vandring, historiefortelling og matopplevelser. Du bør være turvant og være forberedt på å bevege deg i noe krevende terreng. Barn bør være over 12 år.

Priser:
Voksen
Familie
500.-
1200.-
Lunsj er inkludert i prisen.
Kjøp billetter her
Søndag 5. september kl 10:00

Aktivitetsdag på Dakkeseth

Bli med på tur til Dakkeseth i Vergjedalen. Vi har det gøy med ulike aktiviteter for store og små, og kan friste med både øksekasting og bueskyting. I september er skogen full av bær, så det blir bærplukking, og krasj-kurs i kunsten å lage godt syltetøy.

Priser:
Voksen:
Barn t.o.m. 16 år:
Familie:
500.-
250.-
1000.-
Lunsj er inkludert i prisen.
Kjøp billetter her

Nysgjerrig? Send oss en melding

Vi har mottatt din forespørsel og vil svare deg så fort vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.