2023 er tredje testår, hvor Seterreisa tilbyr skreddersydde opplevelser utfri ønsker, behov og erfaring. Som gjest får du et tilpasset forslag til overnatting, aktiviteter, guiding, kultur og mat.

Vi tilbyr også nyttige småkurs i for eksempel:

📸 Foto
🌏 Kart og kompass
🥾 Turkunnskap.

Digitale kurs kan gjennomføres før turen, for inne i området er det begrenset med nettilgang.


Vi ser frem til en spennende vår, sommer og høst. Videre finner du eksempler på opplevelser som tilbys.

Vandreturer

Gå fra seter til seter.

Området byr på vakker natur med små topper, myrlandskap, trolsk skog og kulturminner.

I år har vi ca 10 setre og husvær som ligger spredt utover i området. De sørligste områdene byr på mildt skogsterreng og mye vann. I nord finner du fjellterreng med små og større topper og like mange vann.

Eksempeltur:

Vi skreddersyr og tilpasser din tur, utfra hvor mange dager du vil gå, foretrukket område og lenge.  Send oss en melding, så planlegger vi turen sammen

Se eksempelturer
Se overnattingssteder

Sykkelturer

Sykle fra seter til seter.

Områdene rundt Trillemarka Rollagsfjell kan gjerne utforskes fra sykkelsetet. Sykkelen er et utmerket valg for å se og oppleve området.

Turer:
Sykkelturene er lagt til Vergjedalen. Her finnes et stort utvalg veier, stier og til og med elveløp som egner seg for sykling. Med sykkelen som fremkomstmiddel kan du ta deg over større områder.

Ruter kan legges opp med én seter som base eller tilpasse seter-til-seter sykkelturer.

Se opplevelser

Fisketur

Trillemarka Rollagsfjell er kjent for sine mange store og små fiskevann. Alle setrene ligger i nærheten av flere vann som egner seg for morgen-eller kveldstimer med fiskestang. Vi hjelper til med fiskekort eller annen tilrettelegging. Noen av setrene har båt og mulighet for leie av garn og fiskeutstyr.

Turer:

Vi kan tilpasse turen til å gå fra seter til seter med fiskemuligheter på veien eller vann i nærheten av overnattingsstedene.

Se eksempelturer

Klatrefelt, geiter og røverhistorier

Klatrefelt, geiter, hesteridning, historiefortelling. Trillemarka Rollagsfjell byr på masse spennende aktiviteter. Numedalen har en rik historie og et bredt kulturtilbud.

Folk har levd og vandret i området - bygdehistorien er rik på personligheter. Seterreisa er mer enn opplevelse av vakker natur. Det er også norsk historie og kulturformidling.
 
Skriv til oss dersom du har spesielle ønsker for turen din - som for eksempel vennetur med kulturinnslag og god mat.

Se eksempelturer

Nysgjerrig? Send oss en melding

Vi har mottatt din forespørsel og vil svare deg så fort vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.